Kilépő csoport

Kilépés vagy egy személy eltávolítása csoportos csevegésből
A csoportok a webböngésző felületén kezelhetők. Csoportokat használhat a mobileszközén tagként hozzárendelheti mappához, beszélgetéshez stb. Csatlakozás csoporthoz Csoporthoz való csatlakozáshoz kattintson a felhasználói menüben a Csoportok menüelemre. Válassza a Csoport oldal tetején a menüből a Nyilvános csoportok keresése lehetőséget.

Mi történik, ha kikapcsolja a megosztást? A családi csoport elhagyása A Ha be van kapcsolva a Képernyőidő a fiókjában, akkor a család szervezőjének kell eltávolítania Önt a csoportból. Koppintson a saját nevére, majd a Családi megosztás elemre. Koppintson a nevére.

Hasznos volt az információ?

Koppintson a Család elhagyása elemre. Kattintson a Részletek lehetőségre a saját neve mellett. Kattintson a Kilépés a családi megosztásból lehetőségre. Kattintson a saját nevére, majd az Eltávolítás — gombra.

Kilépés csoportból vagy leiratkozás az e-mailekről

A Családi megosztás elhagyásával elveszíti a hozzáférést a családi csoport által megosztott tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz. Fiók eltávolítása egy családi csoportból Ha az Apple ID azonosítójával vásárlásokat oszt meg egy olyan családi csoporttal, amelynek már nem szeretne a kilépő csoport lenni, az Apple ID-fiókkezelő oldalon közvetlenül eltávolíthatja a fiókot családból. Lépjen az appleid.

kilépő csoport hagyja abba a dohányzást és lesz szépség

Miután kilépett a családi csoportból, saját családi csoportot hozhat létrevagy csatlakozhat egy másik csoporthoz. Családtag eltávolítása a családi csoportból A család szervezője eltávolíthatja a Szükség esetén átvihet egy gyereket egy másik családba.

kilépő csoport dohányzáskor fáj a feje

Koppintson az eltávolítani kívánt családtag nevére. Koppintson a [családtagja neve] eltávolítása a családból elemre. Az eltávolítani kívánt családtag neve mellett kattintson a Részletek gombra.

A csoportos csevegésből is eltávolíthat személyeket. Kilépő csoport Ha azt fontolgatja, hogy kilép egy csoportból, mert az új üzenetekről szóló értesítések elszabadulnak, kikapcsolhatja az értesítéseket, vagy elnémíthatja a csevegést a csoportból. Kilépés a csoportos csevegésből Ha úgy dönt, hogy elhagyja a csoportos csevegést a Teamsben, kövesse az alábbi lépéseket: Válassza a Csevegés Keresse meg a elhagyni kívánt csoport nevét. Válassza a További beállítások Ha meggondolja magát, kérjen meg valakit, hogy hívja meg újra a csoportba. Személyek eltávolítása csoportos csevegésből Megjegyzés: A rendszergazdának be kell kapcsolnia ezt a beállítást ahhoz, hogy a tagok eltávolíttatják egymást a csoportos csevegésből.

Kattintson az Eltávolítás a családi megosztásból elemre. Kattintson az eltávolítani kívánt családtag nevére, majd kattintson a bal alsó sarokban található Eltávolítás — gombra.

A családi csoport feloszlatása Amikor a család szervezője kikapcsolja a Családi megosztást, az kilépő csoport családtag egyszerre törlődik a csoportból. Kilépő csoport a Kikapcsolás, majd a Családi megosztás leállítása kilépő csoport.

Leiratkozás egy csoportról

Kattintson a saját nevére. Kattintson az Eltávolítás — gombra a bal alsó sarokban. Ha az iOS 14 telepítése előtt létrehozott egy Családi megosztási csoportot, a családi naptárat, az emlékeztetőket és a megosztott albumokat a család szervezője tárolja a fiókjában.

Körkérdés a Közgázban

Ha szeretné, újra megoszthatja a tartalmakat az egyes családtagokkal. Olvassa el, hogyan oszthatók meg a naptárak és az emlékeztetők. Mi történik, ha leállítja a megosztást?

kilépő csoport számítógép leszokott a dohányzásról

A rendszer eltávolítja az Ön Apple ID azonosítóját a családi kilépő csoport, és Ön elveszíti a hozzáférést a családja által megosztott szolgáltatásokhoz, például a családi Apple Music-előfizetéshez vagy a megosztott iCloud-tárhelyhez. Többé nem fogja megosztani a tartózkodási helyét a családtagokkal, és a készülékei törlődnek a család iPhone keresése listájáról.

Ha a család megosztja az iTunes, az Apple Books és kilépő csoport App Store áruházban megvásárolt tartalmakat, azonnal leáll az Ön által megvásárolt tartalmak megosztása, és elveszíti a hozzáférést a családtagok által megvásárolt tartalmakhoz.

A Családi megosztás elhagyása

A családi csoport tagjaként megvásárolt tartalmakat megtarthatja. Más családtagok nem használhatják az Ön gyűjteményéből letöltött tartalmakat. A család által Önnel megosztott tartalmak nem törlődnek automatikusan a készülékről. Megvásárolhatja újra a tartalmakat, vagy eltávolíthatja őketígy felszabadíthat némi területet a készülékén. Ha letöltött egy alkalmazást az egyik családtag vásárlási előzményeiből, és végrehajtott alkalmazáson belüli kilépő csoport, akkor meg kell vásárolnia az adott alkalmazást, amennyiben hozzá szeretne férni az alkalmazáson belül vásárolt tartalmakhoz.

A családi csoport elhagyása

Ha a család szervezője létrehozott egy Apple Cash-fiókot Önnek az Apple Cash-család részeként, akkor a rendszer automatikusan zárolja a számlát, az egyenlege pedig átkerül a család szervezőjének Apple Cash-számlájára. Ha Ön szervezőként feloszlatja a családi csoportot, akkor a rendszer zárolja a családtagok számára létrehozott Apple Cash-családi számlákat, és ezek egyenlege átkerül az Ön számlájára.

Hogyan tudok egy csoportból kilépni vagy leállítani a követését a Workplace-ben?

Ha megoszt egy fényképalbumot, naptárat vagy emlékeztetőket a családtagokkal, leáll a megosztásuk. Ha továbbra is használni szeretné a Családi megosztást, viszont bizonyos funkciókat nem szeretne megosztani a családdal, leiratkozhat róluk a Fotók, Naptárak és Emlékeztetők alkalmazásban a készülékén vagy az iCloud.

Problémák a csoportból való kilépéskor

Az Apple Card-család használata esetén a családi megosztási csoport alhagyásakor a rendszer nem távolítja el automatikusan az Apple Card-családi fiókból. Olvassa el, hogyan távolíthatja el magát vagy egy résztvevőt egy megosztott Apple Card-fiókból. További információk.

Olvassa el is